GODT NYTT ÅR!

Blir 2018 ditt innovative år?

Året 2017 er historie og vi har et nytt, blankt og ubrukt år foran oss der utfordringene står i kø. Det gjelder de fleste, men ikke minst oss som jobber med emballasje og distribusjon. God emballasje er gull verdt for å beskytte og bevare den maten og de produktene vi trenger i våre liv. Når den er tom er den fremdeles viktig som ressurs i det kretsløpet vi kaller sirkulærøkonomien, og det stiller krav til oss som produsenter, brukere og forbrukere.

Vi ser at handelsmønstrene endrer seg, vi kjøper stadig mer på nett av alle typer varer, og de distribueres ofte i nye kanaler. Det stiller oss overfor nye og krevende oppgaver for å sikre at vi tar vare på miljøet og ikke sløser med ressursene – det vi gjør skal ikke ødelegge for kommende generasjoner og deres liv.

For å møte disse utfordringene trenger vi å løfte i flokk, se muligheter og ta i bruk nye og bedre løsninger – det er innovasjon i praksis.

Neste workshop i klyngen avholdes 27-28 februar – gå til arrangementssiden for mer informasjon og påmelding!

GODT NYTT INNOVATIVT ÅR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *